1. Handgereedschap
  2. breekhamer

Top 10 beste breekhamers | Beste breekhamer van 2024

Laatst bijgewerkt: 29 apr. 2024

In Nederland staan ​​beton en andere harde materialen vaak in de weg bij bouwprojecten of andere grote klussen. Om deze obstakels te overwinnen, hebben veel mensen een breekhamer nodig. Maar met zoveel beschikbare opties is het lastig om de juiste te kiezen. Daarom hebben we de tijd genomen om grondig onderzoek te doen en onze top 10 breekhamer lijst samengesteld, zodat je gemakkelijker een geschikte breekhamer kunt vinden. Je kunt deze lijst gebruiken als leidraad om eindelijk de perfecte breekhamer voor jouw behoeften te kiezen!

Top 10 beste breekhamers

Bij kluskeus.nl hebben we een overzicht van de beste breekhamers samengesteld, zodat je de perfecte breekhamer kunt vinden voor jouw behoeften.

Na onze uitgebreide vergelijking van de vele breekhamers die op de markt zijn is FERM HDM1040P Professionele Breekhamer onze nummer 1. 

Daarnaast hebben we de beste prijzen op internet gevonden, zodat je jouw nieuwe breekhamer voor een goede prijs kunt aanschaffen.

Top 5 beste breekhamers van 2024

1. FERM HDM1040P Professionele Breekhamer

De krachtige HDM1040P heeft een slagkracht van 6 kg en een slagfrequentie van 1.500 per minuut. Dankzij de 12 verschillende beitelstanden en de SDS-max gereedschapshouder kunt u precies werken. De breekhamer is uitgerust met een SDS-max puntbeitel, SDS-max platbeitel en steenbreekbit, zodat u direct aan de slag kunt. De FERM PROFESSIONAL sloophamer HDM1040P is een krachtig gereedschap dat ideaal is voor professionals die hun werk zo snel en efficiënt mogelijk willen uitvoeren. Het is een lichtgewicht apparaat dat eenvoudig te verplaatsen is. De ergonomische handgreep en het lage gewicht zorgen ervoor dat de HDM1040P comfortabel te bedienen is. Bovendien heeft het een lange stroomkabel, waardoor je de breekhamer overal kunt gebruiken.

2. Scheppach AB1900 Breekhamer

De Scheppach AB1900 sloophamer is gemaakt van duurzaam materiaal en is robuust genoeg om het sterkste beton en steen te kunnen doorbreken. De sloophamer is voorzien van een verstelbare snelheid en is daardoor geschikt voor verschillende toepassingen. Het gereedschap is zeer krachtig en heeft een krachtige motor met een hoog vermogen. Het staat bekend om zijn betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. De Scheppach AB1900 wordt geleverd met 1 vlakbeitel 60J, 1 beitel en een koffer. Deze accessoires maken het gereedschap geschikt voor vele verschillende toepassingen. De koffer is stevig en sterk, waardoor deze de sloophamer goed beschermt tijdens het transport. De koffer is ook voorzien van een handvat waardoor het gereedschap makkelijk te dragen is. Daarnaast is het gereedschap ook bestand tegen stof en vuil.

3. Powerplus POWX11831 Breekhamer

De hamerboor is voorzien van een SDS Max-aansluiting, zodat je draaiende beitels en boren eenvoudig kunt verwisselen. Het vermogen is regelbaar, waardoor je altijd de juiste stand kunt kiezen voor de taak. Daarnaast beschikt de boor over een vrijloopstand, waarin je de boor kunt gebruiken en de slagkracht altijd in de juiste mate gebruikt. Dit complete pakket bevat meer dan alleen de boor. Je krijgt ook een gereedschapskoffer waarin je allerlei toebehoren kunt opbergen, zoals de meegeleverde beitels. Verder krijg je er twee extra hamerboren bij, waarmee je kunt variëren in boren en beitelen. Kortom, deze set is een uitstekende keuze voor iedereen die een krachtig boor- en beitelpakket zoekt.

4. Professionele SDS+ Boorhamer

Deze Professionele SDS+ Boorhamer Klopboorhamer Breekhamer is zeer krachtig met een vermogen van 1500W. De krachtige motor zorgt voor een hoge productiviteit. De boorhamer heeft een krachtige, soepel lopende motor met een variabele snelheid. Hiermee kan je de snelheid aanpassen op het materiaal dat je verwerkt. Deze boorhamer is ergonomisch ontwikkeld, waardoor je de machine gemakkelijk kunt bedienen. Deze Professionele SDS+ Boorhamer Klopboorhamer Breekhamer is perfect voor een groot aantal toepassingen. Hij is krachtig genoeg voor klopboorwerk, beitelwerk, muurdoorbraakwerk en sloopwerk. De trillingsreductie zorgt ervoor dat je minder last hebt van de trillingen, waardoor je makkelijker kunt werken. Bovendien is deze boorhamer geschikt voor verschillende materiaalsoorten, zoals beton, steen of hout. Met de meegeleverde accessoires kan je direct aan de slag.

5. Scheppach AB1600 Sloophamer

De Scheppach AB1600 sloophamer breekhamer 50J | 1600W | 230V is een krachtige en zeer veelzijdige breekhamer. Het gebruiksvriendelijke design maakt het werk comfortabeler en effectiever. Het is ideaal voor het breken en slopen van beton, staal en andere materialen in de bouwsector. De breekhamer heeft een krachtige motor van 1600 watt en een impactkracht van 50 joule voor krachtige prestaties. Het is uitgerust met een stalen koffer, twee beitels: een platte beitel en een puntbeitel. De beitels zijn eenvoudig en snel te verwisselen. Het soft-grip D-handvat garandeert comfortabel werken en de compacte vorm maakt het gebruik in moeilijk bereikbare plekken mogelijk. Met de Scheppach AB1600 sloophamer breekhamer 50J | 1600W | 230V bent u verzekerd van een krachtig, betrouwbaar en duurzaam gereedschap. Met deze breekhamer kunt u snel en efficiënt werken, waardoor uw projecten op tijd afgerond worden. De breekhamer is geschikt voor professioneel gebruik en is daarom uitermate geschikt voor grote en kleine klussen.

Top 10 beste breekhamers

Dit waren onze vijf beste breekhamers. Als je nog meer breekhamers met elkaar wilt vergelijken omdat je nog geen keuze hebt kunnen maken, let dan op de volgende punten:

  1. Investeer altijd in een breekhamer van een gerenommeerd merk voor de beste kwaliteit. Hoewel ze vaak iets duurder zijn, is het de investering waard.
  2. Koop je nieuwe breekhamers bij een betrouwbare winkel.
  3. Kies een breekhamer die voldoet aan jouw behoeften en wensen.

Nu presenteren we onze nummers 6 t/m 10 van de top 10 breekhamers.

6. Powerplus POWX11861 Breekhamer

Deze breekhamer is voorzien van een SDS Hex-aansluiting, waardoor hij gemakkelijk geconnecteerd kan worden met verschillende accessoires. Daarnaast is hij voorzien van trilling reductie technologie, waardoor je comfortabel en veilig kunt werken. De POWX11861 wordt geleverd met een gereedschapskoffer met wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Daarnaast krijg je er twee extra accessoires bij, zodat je meteen aan de slag kunt. Deze breekhamer is het ideale gereedschap voor het aanleggen en verwijderen van kabels, buizen of andere materialen. Met zijn krachtige motor en trilling reductie technologie kun je met gemak je klusjes klaren.

7. Makita HM0871C SDS-MAX Breekhamer

De Makita HM0871C SDS-MAX breekhamer is een stevige, zware gereedschap met een krachtige motor van 800 Watt. Met een slagenergie van 12,4 joule is het een van de krachtigste breekhamers op de markt. Het slagmechanisme zorgt voor een zeer korte slaglengte en een hoge slagenergie, waardoor de gebruiker de taak sneller kan voltooien. Het apparaat is uitgerust met een actieve anti-vibratietechnologie waardoor het trillingsniveau wordt verminderd. Met deze technologie kan de Makita HM0871C SDS-MAX breekhamer tot 3 uur en 7 minuten gebruikt worden zonder de grenswaarde te overschrijden. Daarnaast heeft de breekhamer een ergonomisch ontwerp met een zachte greep voor extra comfort. De Makita HM0871C SDS-MAX breekhamer is een professioneel gereedschap dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Met deze krachtige breekhamer kan beton, tegels, steen, gips en andere materialen gemakkelijk worden verwijderd. Het apparaat is geleverd met een koffer, waarin het gereedschap bewaard kan worden. De Makita HM0871C SDS-MAX breekhamer is een aanwinst voor elke professionele klusser of bouwer. De Makita HM0871C SDS-MAX breekhamer is een stevig, professioneel gereedschap met een krachtige 800 Watt motor en een slagenergie van 12,4 jou.

8. AREBOS Sloophamer

Met de AREBOS breekhamer worden zelfs de zwaarste sloopwerkzaamheden met gemak uitgevoerd. De 1700 watt motor van het gereedschap is door de lange kabel gemakkelijk te bedienen. De hak- en beitelhamer is voorzien van een uitwisselbare manchetten en heeft een SDS-Plus-aansluiting voor het gebruik van beitels en haken. De AREBOS breekhamer heeft een stevige en robuuste metalen behuizing die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. De AREBOS sloophamer is een grote hulp voor al je sloopwerkzaamheden. Met een krachtige 1700 watt motor en 60 joule slagvermogen is het gereedschap in staat om harde materialen, zoals beton, te splijten. De lange kabel geeft je de mogelijkheid om gemakkelijk te werken in de moeilijkste omstandigheden. Daarnaast is de breekhamer voorzien van een uitwisselbare manchetten en SDS-Plus-aansluiting voor het gebruik van beitels en haken. De robuuste metalen behuizing is bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Kortom, de AREBOS sloophamer is een krachtige allrounder voor al je sloopwerkzaamheden. De AREBOS sloophamer is een uitstekend gereedschap voor al je klussen. Met zijn krachtige 1700 watt motor en 60 joule slagvermogen is de breekhamer gemakkelijk in staat om de hardste materialen te splijten. De uitwisselbare manchetten en SDS-Plus-aansluiting maken het gebruik van beitels en haken mogelijk. De robuuste metalen.

9. Stanley 160173XSTN Pneumatische hakhamer set

Deze hakhammer wordt geleverd met één 160173XSTN 12mm hakhamer en 5 stuks Stanley J-bouten. Het is een zeer krachtige machine met een vermogen van 800w. De hakhamer is voorzien van een ergonomische handgreep voor extra comfort. Deze hakhamer heeft ook een extra lange levensduur dankzij de geharde stalen constructie. De pneumatische hakhamer is uitermate geschikt voor het verwerken van zwaardere materialen zoals beton en steen. Het is mogelijk om de hakhamer te verstellen naar verschillende instellingen afhankelijk van het materiaal dat je wilt verwerken. Ook heeft de hakhamer een variabele snelheid waarmee je de kracht van de hakhamer kunt aanpassen. Bovendien is de hakhamer voorzien van een duurzame, vuilafstotende koffer om de hakhamer veilig in op te bergen.

10. Scheppach AB1700 Sloophamer

Met een vermogen van 1700 watt is de AB1700 een krachtige machine. Het apparaat is uitgerust met een SDS-max bevestigingssysteem wat het wisselen van beitels zeer eenvoudig maakt. De lage trillingswaarde zorgt voor een comfortabele werkomgeving. De AB1700 wordt geleverd met twee beitels, een stofafzuiging en een handgreep. De Scheppach AB1700 sloophamer is een krachtige en robuuste breekhamer die perfect is voor het slopen van metselwerk en beton. Het apparaat heeft een krachtige 1700 watt motor die de klus in de kortst mogelijke tijd kan klaren. De SDS-max bevestigingssysteem maakt het vervangen van beitels eenvoudig en bovendien is de machine voorzien van een stofafzuiging en een comfortabel handvat. Met de Scheppach AB1700 sloophamer bent u verzekerd van een perfect resultaat. Deze breekhamer wordt geleverd met twee beitels.

Inhoudsopgave

Harry
Harry

Harry hier! Ik vergelijk voor jou vele breekhamers. Hiermee vergemakkelijk jij jouw eigen klussen. En dat is precies de reden waarom ik deze site ben begonnen met m’n klusgabbers.
Met de beste tools en gereedschap wordt elke klus makkelijker.  

Veelgestelde vragen over breekhamers

Onze reviews zijn betrouwbaar want wij testen alles onafhankelijk. Wij worden niet door merken gesponsord om een positieve beoordeling over hun breekhamer te schrijven.

Wij verkopen zelf geen breekhamers. Klik op de “Beste deal vind je hier” knop, je wordt dan automatisch naar de webshop van de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Voor ons is de nummer 1 FERM HDM1040P Professionele Breekhamer. De top 3 beste breekhamers wordt gecompleteerd met de nummer 2 Scheppach AB1900 Breekhamer en nummer 3 Powerplus POWX11831 Breekhamer

Kies jouw nieuwe breekhamer

We hopen dat onze top 10 beste breekhamers jou wat meer duidelijkheid geeft. En dat je verder kan in jouw zoektocht, na het lezen van onze tips. Met het juiste gereedschap maak je het echt makkelijker om een klus af te ronden. Met een aankoop uit onze top 10 beste breekhamers weet ik zeker dat het klussen jou beter af zal gaan.

Ons laatste woord over een breekhamer

Het lijkt erop dat je veel geleerd hebt over de verschillende soorten breekhamers. Uit deze top 10 heb je kunnen zien dat er een verscheidenheid aan opties is, waardoor je een krachtig gereedschap kunt selecteren dat aan jouw behoeften voldoet. Als je twijfelt, neem dan je tijd om ervoor te kiezen welk gereedschap het beste bij je past. En als je vragen hebt, aarzel dan niet contact met ons op te nemen, we staan altijd klaar om je te helpen. We hopen dat je de juiste breekhamer voor je project hebt gevonden. Hiermee zal je ervoor zorgen dat je genoeg kracht hebt om allerlei harde materialen te verwijderen. Vergeet ook niet om je vrienden en familie te vertellen over wat je hebt geleerd in onze lijst met de top 10 producten. We zijn ervan overtuigd dat zij hier veel baat bij zullen hebben!

Disclaimer: wij delen met jou onze top 10 beste breekhamers, maar wij verkopen geen breekhamers. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele problemen bij de aankoop.

Gepubliceerd op: 29 nov. 2022

Meer vergelijkingen

We doen nog veel meer vergelijkingen. Deze kan je vinden via onze homepagina, waar je doorklikt naar de verschillende reviews van gereedschap